Δευτέρα 27 Αυγούστου 2007

Κίνηση ανθρωπιάς!

Ο πόνος όλων των Ελλήνων είναι αβάστακτος. Η Ελλάδα είναι στις φλόγες και τα γιατί παραμένουν αναπάντητα. Το πιο πιθανό είναι ότι ποτέ δεν θα απαντηθούν. Η Ελλάδα πρέπει να σταθεί και πάλι στα πόδια της όσο το δυνατόν πιο γρήγορα, να κοιτάξει μπροστά, να βγει δυνατή κι απ’ αυτή την περιπέτεια. Και για να γίνει αυτό θα πρέπει να γίνουν όλοι μια γροθιά.

Η οικογένεια Κωνσταντίνου Αγγελόπουλου έδειξε το δρόμο, ανακοινώνοντας ότι προσφέρει στους πυρόπληκτους το μυθικό ποσό των 12.000.000 Ευρώ διά μέσου της Χαλυβουργικής που αποτελεί τη ναυαρχίδα των επιχειρήσεων της οικογένειας. Πολλές είναι οι προσφορές, αλλά για μας αυτή ξεχωρίζει γιατί προέρχεται από ανθρώπους του μπάσκετ αφού βασικοί μέτοχοι στη Χαλυβουργική είναι και ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ Ολυμπιακός Παναγιώτης Αγγελόπουλος και ο αδερφός τους Γιώργος, μαζί με τον πατέρα τους Κωνσταντίνο.Στον δρόμο που χάραξε ο αείμνηστος ευεργέτης Παναγιώτης Αγγελόπουλος, ο γιός Κωνσταντίνος και τα εγγόνια Παναγιώτης και Γιώργος έδειξαν το κοινωνικό τους πρόσωπο. Τη στιγμή που διαπραγματεύονται τη μετεγγραφή του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους στον Ολυμπιακό, κάνοντας τον μάλιστα αν αποδεχθεί την πρόταση τον πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη στην Ευρώπη, η οικογένεια αποφάσισε να προσφέρει αυτό το μυθικό ποσό των 12.000.000 ευρώ για να απαλύνει στο βαθμό που είναι δυνατό, τον πόνο των θυμάτων από την καταστροφική λαίλαπα.

Η ανακοίνωση της Χαλυβουργικής…

«Η ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΙΚΗ συναισθανόμενη την κρισιμότητα της κατάστασης που έχει δημιουργηθεί από τις καταστροφικές συνέπειες των πυρκαγιών και θέλοντας να συμβάλλει στην ανακούφιση των πληγέντων προσφέρει το ποσό των 12.000.000€ στον ειδικό λογαριασμό αρωγής πυρόπληκτων».

Από superbasket.gr

Σχολιάστε την συγκεκριμένη κίνηση, εδώ.