Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2007

Έπιασε 1......13άρι!

Το χθεσινο παιχνιδι με την Ολυμπια Λιουμπλιανας στο ΣΕΦ δεν χωρουσε αλλο αποτελεσμα απο νικη του Ολυμπιακου. Οι δυο συνεχομενες εκτος εδρας κατραπακιες απο Σιενα και Ταου, εκαναν την νικη στο χθεσινο ματς επιτακτικη. Και οχι δηλαδη οτι οι Σλοβενοι εχουν καμια σπουδαια ομαδα, και ας κερδισαν και εμας και την ΤΣΣΚΑ στην εδρα τους, αλλα οταν μια ομαδα παλευει με την πλατη στον τοιχο, παντα υπαρχει ο κινδυνος της εκπληξης. Εν τουτοις ο Ολυμπιακος εντος εδρας και μαλιστα με αντιπαλους ανυπαρκτους φαινεται να μην εχει προβλημα.

Αποδιδοντας για αλλη μια φορα εντυπωσιακα στην επιθεση, αλλα και με την γνωστη νωθροτητα στην αμυνα, ο Θρυλος διελυσε τους Σλοβενους με 113-80. Με τους Μπλακνεϊ και Τεοντοσιτς στο τιμονι της ομαδας και τους Βασιλειαδη, Πριντεζη και Ματσας να σκοραρουν ασταματητα δεν ηταν δυνατον να χαθει αυτο το παιχνιδι. Οι εντυπωσεις βεβαια για αλλη μια φορα αναμεικτες, μιας και θα μπορουσαμε πολλα καλαθια που δεχθηκαμε να τα ειχαμε αποφυγει ενω χασαμε και πολλα αμυντικα ριμπαουντς, αδικαιολογητα!!! Πλεον η προσοχη ολων στρεφεται στο ματς του κυπελλου με την αεκ στο ΟΑΚΑ.

Σχολιαστε το παιχνιδι στο φορουμ των thrylos-fans!

Τα δεκάλεπτα: 28-17, 53-43, 78-61, 113-80

Ολυμπιακός: Μπλάκνεϊ 9 (2), Παπαμακάριος 4, Γουντς 4 (1), Ματσιγιάουσκας 18 (1), Μπουρούσης 2, Τσακαλίδης 10, Βασιλόπουλος 8 (1), Βασιλειάδης 21 (4), Πρίντεζης 21 (1), Καυκής, Τεόντοσιτς 4, Τζάκσον 12 (1).