Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2007

Εντός πάει καλά.....!

Ενα ευχαριστο απογευμα περασαν παικτες και κοσμος του Ολυμπιακου χθες βραδυ στο ΣΕΦ με αντιπαλο την Ολυμπιαδα Πατρων. Ο Γουντς ειχε κεφια, ο Τεοντοσιτς μοιραζε ασταματητα, η Ολυμπιαδα ηταν τραγικα αστοχη......ε! και καπου εκει τελειωσε η σεμνη τελετη. Με την διαφορα να εχει φτασει σε πολυ μεγαλα υψη (33-12 στο πρωτο δεκαλεπτο και 50-23 στο ημιχρονο) ο Πινι Γκερσον βρηκε την ευκαιρια αφενος μεν να ξεκουρασει καποιους παικτες και αφετερου να μοιρασει τον χρονο στους υπολοιπους. Αρκετα καλοι ηταν και οι Βασιλειαδης και Τσακαλιδης ενω σταθερη αξια για αλλη μια φορα ηταν οι Μασιγιαουσκας και Τζακσον.

Τα βλεματα ολων μας τωρα στρεφονται στο μεγαλο ματς της Πεμπτης με αντιπαλο την Ταου στην Βιτορια. Ενα παιχνιδι πολυ δυσκολο στο οποιο θα πρεπει παικτες και προπονητης να δειξουν σοβαροτητα και να αποδειξουν οτι μπορουν να κερδιζουν και τα δυσκολα παιχνιδια, οχι μονο οταν οι αντιπαλοι ειναι ανυπαρκτοι.

Σχολιαστε το παιχνιδι στο φορουμ των thrylos-fans!


Τα δεκάλεπτα: 33-12, 50-23, 77-44, 100-58

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Μασιγιάουσκας 11 (5 ασίστ, 3 κλεψίματα), Γουντς 23, Βασιλειάδης 15, Μαυροκεφαλίδης 3, Τσακαλίδης 10, Τεόντοσιτς 2, Καυκής, Μπλάκνεϊ 8 (5 ασίστ), Παπαμακάριος 5 (4 κλεψίματα), Τζακσον 12 (7 ριμπάουντ), Πρίντεζης 4, Μπουρούσης 7 (8 ριμπάουντ).

Δηλώσεις:

Πίνι Γκέρσον: «Ύστερα από τις εκπλήξεις που προηγήθηκαν του δικού μας παιχνιδιού, με "θύματα" τους Πανιώνιο και Πανελλήνιο, μπήκαμε στο γήπεδο συγκεντρωμένοι και έτοιμοι. Πιάσαμε το μέσο όρο, έπιασε και ο αντίπαλος το μέσο όρο του και όλοι έμειναν ευχαριστημένοι. Για να τους ικανοποιήσουμε όλους, έπρεπε να μοιράσουμε το χρόνο και να είναι η ομάδα έτοιμη για την Τετάρτη. Ξεκινήσαμε πολύ δυνατά στην άμυνα κι αυτό μας βοήθησε. Αν παίζαμε με τον Παναθηναϊκό, όλοι θα έρχονταν από το Καραϊσκάκη να δουν το ματς. Όταν, όμως, είναι έξι ώρες στο γήπεδο και, με αυτόν τον καιρό, είναι δύσκολο. Η χειρότερη ώρα για μπάσκετ είναι πέντε το απόγευμα. Το καλύτερο είναι είτε στις 13.30, όπως στην Ισπανία, ή μετά τις 19.00. Δυστυχώς, το ΣΚΑΪ δεν μπορεί να μας δώσει αυτήν την ώρα. Αν με ρωτάτε, όμως, αν προτιμώ 17.00 ή 21.30, προτιμώ το δεύτερο. Από την εμπειρία μου, δεν είναι πάντα καλό να έχεις μεγάλο παιχνίδι, πριν από ένα ακόμα μεγάλο. Δείτε τη Ρεάλ Μαδρίτης. Έπαιξε εξαιρετικά απέναντι στον Παναθηναϊκό και σήμερα διασύρθηκε από τη Μάλαγα. Κανείς δεν μπορεί να σταματήσει τον Κίντελ, εκτός από τον ίδιο του τον εαυτό. Θέλει χρόνο για να προσαρμοστεί και νομίζω ότι τα συνεχόμενα παιχνίδια θα τον βοηθήσουν».